Naturupplevelser på Alntorps ö – Meditativ Vandring, Sinnenas dans

Torsdag 14 juli och fredag 22 juli kl. 11-14 

OBS! Föranmälan kvällen före till Carina på  073-3786975.

Finn lugn i hjärtat, ro i själen och frid i sinnet under en meditativ vandring i den vackra naturen på Alntorps ö. Vi vandrar i medveten närvaro, låter naturen kalla oss in i mysiga gläntor och rum för några enkla yoga eller qi gongövningar. Vi upplever elementen med alla sinnen och låter dem locka kroppen till rörelse. Vi slår oss ned på en fridfull plats och fikar medhavd matsäck. Inga förkunskaper krävs. Mjuka, oömma kläder efter väder, stadiga skor. Ledare: Carina Henningsson, läkare, yoga-och frigörande dansinstruktör på JoyDaMe-Center för Hälsa&Livsglädje. Ta med liggunderlag eller handduk att sitta/ligga på, vattenflaska och fika. Smörgåsar kan förbeställas på Cafet. Samling vid kiosken. OBS! Föranmälan kvällen före till Carina på  073-3786975. Kostnad: 50 kr per deltagare. Kontant.

Se programmet här

Alntorps_140ch22juli_fm

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.