Styrelsen Naturskyddsföreningen Nora 2016

Kassör Lena Bjärmark, 070-175 71 25, bjarmark@gmail.com
Sekreterare Erik Borg, 070-309 98 15, borg.skrekarhyttan@gmail.com
Ledamöter Ankie Rauséus,070-2807466, ankie.rauseus@telia.com,
Roland Stanbridge, 0707-333 stanbridger@yahoo.se och John Ritsgard, john.ritsgard@gmail.com.
Suppleant/webb: Susann Rickan, 073-022 80 56, info@rickan.se

Bli medlem i Naturskyddsföreningen

Över 220 000 människor gör skillnad! Vi arbetar alla för en hållbar framtid, för att rädda naturens liv, för att främja människors hälsa och verka för globala hållbara lösningar på nutidens och framtidens utmaningar. Nu behöver vi bli fler!

Naturskyddsföreningens arbete är viktigt. Viktigt för att vi alla tillsammans skapar en ljus och hållbar framtid för oss själva – och framtidens människor.

Och det är bråttom. Tillsammans ska vi göra jordklotet och människan friskare genom att bl a öka binas möjligheter att pollinera och ge möjlighet att producera mat åt människor.

Bli medlem här

Meddela oss din mailadress

Det vore mycket värdefullt om vi kan komplettera Naturskyddsföreningens krets medlemsregister så kan vi lätt meddela om det blir någon ändring i programmet, t ex om något blir inställt eller någon ny programpunkt kommer fram under hösten. Meddela din mailadress till ankie.rauseus@telia.com. Tack!

Skatviksgrottorna (red. till mindre än 3 MB)

Skatviksgrottorna. Foto: Kajsa Grebäck.