Sommarens naturskola är igång

 

Sommaraktiviteter för ung som gammal med Nora Naturskola i Nora hela sommaren från vecka  26 till vecka 32, vi kör tisdag- torsdag. Pedagogerna erbjuder många olika aktiviteter där vi undersöker, lär och skapar i naturen. Kom och inspireras till att upptäcka mångfalden och lär om hur vi kan bevara och främja vår fantastiska natur och artrikedom. Det går att vara med en del av dagen, eller hela. Vissa aktiviteter återkommer, men det går bra att komma en, flera eller alla gånger. Sidoaktiviteter och material varieras. Deltagandet är kostnadsfritt.

Schema

Varje tisdag i Gyttorps skolträdgård kl 10-16

Jämna veckor onsdag och torsdag Pershyttan kl 12-16

Ojämna veckor onsdag och torsdag Alntorps Ö kl 12-16

Naturpedagoger

Lotta Sörman (v.26, 27) och Lone Nilsson (v.28-32)

Kontakt vid frågor Lone Nilsson telefon: 0730-26 66 61, mail: lone.nilsson86@gmail.com

Covid-anpassningar

Med tanke på corona-pandemin gör vi vad vi kan för att begränsa smittspridning. Stora sällskap bör föranmäla sig. Vi har med handsprit och rengör redskapen då och då. Om många kommer samtidigt sprider vi ut oss och håller oss till vår grupp. Känner du minsta symptom på förkylning, stanna hemma tack!

 

Arr: Naturskyddsföreningen i Nora, Studiefrämjandet, Nora kommun och LONA  

 

Länk till programbladet med alla datum och aktiviteter finns här.

Ni kan även läsa mer under fliken Naturskolan – Naturskolan 2020.

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.