Inspirerande film & samtal!

Onsdag 23 januari inleder Naturskyddsföreningen i Nora året med att visa den inspirerande filmen Tomorrow (Demain på franska). Det är en fransk produktion med ett antal positiva exempel på människor och grupper som skapar sina egna lokala lösningar på de globala utmaningarna. 

Tid: 18.00-ca 21.00 på Nora bibliotek. Samarr med Studiefrämjandet och Nora bibliotek. Fika finns till självkostnadspris. Alla intresserade är välkomna!

Några recensioner från nätet:
Mélanie Laurent och Cyril Dions hoppfulla dokumentärfilm riktar strålkastarljuset mot framtiden. Hur ska vi tänka och agera för att våra barn ska ha en jord att ärva? I jakt på svar reser de över hela världen och upptäcker nya tankesätt och praktiska lösningar på energiproblem, konsumtion och jordbruk.” /från Filmtipset.se

What a brilliant, inspiring, intelligent movie! It doesn’t only give us a picture of the world today with great style, it also shows us all the efforts made by people, small towns and communities to reduce our carbon footprint and improve our lifestyle and economy by changing our habits with innovative and inspiring ideas! This movie has to be watched by all of us including political leaders and company owners. It is a concentrate of what is already done by some of us today and could be done in a larger scale in the future to make our perfect world of tomorrow.” /Loic B på YouTube

Kort trailer om filmen.

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.