Naturskolan i Nora 2017

Under vårterminen är vi ute med SFI-klasser och ensamkommande ungdomar, jobbar med ett skogsprojekt och fixar några samlingsplatser med tak i skogen bl.a. för att underlätta pedagogisk verksamhet ute.

Gyttorp skolträdgård

Under våren fortsätter vi med trädgården på Gyttorpsskolan. Bl.a. plantera växt – labyrint, träd och odla potatis på ett nytt spännande sätt. Ha koll på vår hemsida och Facebook eller hör av dig till Ankie Rauséus ankie.rauseus@telia.com, om du vill vara med. Hjälp till att finansiera skolträdgården, swisha ditt bidrag till: 123 6416 226, ange ”Skolträdgården”, ert namn, ev företagsnamn. Eller sätt in pengar på Naturskyddsförening i Noras bankgiro 837-7426.

Sommaraktiviteter på Alntorps ö

Naturskolan ordnar familjeaktiviteter på Alntorps ö under hela sommaren. Har du idéer på vad vi kan göra och/eller vill vara med och genomföra aktiviteterna hör av dig till oss. Läs mer på hemsidan när det närmar sig.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.