Naturskyddsföreningens sommaraktiviteter kopplade till skolträdgården i Gyttorp

Ta gärna del av Naturskyddsföreningens sommaraktiviteter kopplade till skolträdgården i Gyttorp som vi börjat bygga upp tillsammans med skolans lärare, elever och föräldrar. Det finns möjlighet för fler av föreningens medlemmar och andra intresserade att vara med på olika sätt. Vill DU vara med på något av detta? Följ gärna utvecklingen på FB-sidan ”Gyttorps Skolträdgård” J.

Trädgårdsträffar i sommar

Alla intresserade är välkomna på några ”öppna” trädgårdsträffar vid Gyttorps skolträdgård då vi berättar om odlingsprojektet, hjälps åt att rensa, vattna, skylta, binda upp växter och utbyta odlingserfarenheter samtidigt som barnen leker och hjälper till. Datum: mån 18/7 samt sön 14/8 kl 16.00-ca 18.00. Tag gärna med egen dryck så ordnar Naturskyddsföreningen lite tilltugg J.

Studieresa till Dalarna onsdag 27 juli
Följ med Naturskyddsföreningen på en studieresa till Permakultur Stjärnsund och deras skogsträdgård m m i södra Dalarna. Kostnad för guidningar och lunch är 250 kr/deltagare. Föreningen subventionerar besöket för 10 personer. Dessa deltagare betalar endast 100 kr samt del av resekostnaden (vid samåkning). Anmälan sker snarast till Ankieankie.rauseus@telia.com. Det finns bara ett begränsat antal platser… så senast söndag 10/7 vill vi ha din anmälan. Betalning sker till Naturskyddsföreningen i Noras bankkonto: 81919-140 656 257 eller via Swish: 123 6416 226. Glöm inte ange ditt/era namn!

Nordisk permakulturfestival 4-7 augusti

Roland Stanbridge från Naturskyddsföreningen (NF) kommer att åka på festivalen 4-7/8 som i år är i Finland. Det finns möjlighet för fler som vill lära sig om permakultur att följa med, men det är bråttom att anmäla sig(innan festivalbiljetterna är slut). NF står för konferensavgiften (1200 kr, inkl mat) för 2-3 deltagare som vill vara med att utveckla skolträdgården framöver, så tag chansen JKontakta Roland snarast om du är intresserad!

Våra kontaktuppgifter:

Roland Stanbridge, Naturskyddsföreningen. stanbridger@yahoo.se 0707-333 700
Ankie Rauséus, Naturskyddsföreningen. ankie.rauseus@telia.com 070-280 74 66

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.