JÄRLE SKÖRDEMARKNAD Vid Järle station lördag 27/9 mellan kl 11-15

Alla som vill visa upp och sälja något egenodlat, lokalproducerat eller förädlat i matväg är välkomna! Lokala närodlade produkter från bl.a Kanans handelsträdgård och Rörbrakets gård finns att köpa. Järle stationscafé är öppet. Kontakta Lasse eller Birgitta Carlsson, 0587-50073 om du vill ha ett gratis marknadsbord. BARN- & FAMILJEAKTIVITET Byaodlargruppen visar vad vi odlat och gjort vid stationsområdet, samt våra tankar för området framöver. Tillsammans med Naturskyddsföreningen i Nora och intresserade bygger vi holkar och bon för att locka fler vilda grannar, t ex fåglar, bin, nyckelpigor och fladdermöss. Kontakt: Ankie Rauséus, 070-28 07 466.

Varmt välkomna önskar Järle byalag & Hållbara Järle.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.